disertacija
Karakterizacija katehinskih spojeva u zelenim i crnim čajevima primjenom elektrokemijskih metoda

Ivana Novak (2010)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Citirajte ovaj rad...

Novak, I. (2010). Karakterizacija katehinskih spojeva u zelenim i crnim čajevima primjenom elektrokemijskih metoda (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:586263

Novak, Ivana. "Karakterizacija katehinskih spojeva u zelenim i crnim čajevima primjenom elektrokemijskih metoda." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:586263

Novak, Ivana. "Karakterizacija katehinskih spojeva u zelenim i crnim čajevima primjenom elektrokemijskih metoda." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:586263

Novak, I. (2010). 'Karakterizacija katehinskih spojeva u zelenim i crnim čajevima primjenom elektrokemijskih metoda', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:586263

Novak I. Karakterizacija katehinskih spojeva u zelenim i crnim čajevima primjenom elektrokemijskih metoda [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 20.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:586263

I. Novak, "Karakterizacija katehinskih spojeva u zelenim i crnim čajevima primjenom elektrokemijskih metoda", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:586263