Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Citirajte ovaj rad
Novak, I. (2010). Karakterizacija katehinskih spojeva u zelenim i crnim čajevima primjenom elektrokemijskih metoda (Disertacija). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:586263
Novak, Ivana. "Karakterizacija katehinskih spojeva u zelenim i crnim čajevima primjenom elektrokemijskih metoda." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:586263
Novak, Ivana. "Karakterizacija katehinskih spojeva u zelenim i crnim čajevima primjenom elektrokemijskih metoda." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:586263
Novak, I. (2010). 'Karakterizacija katehinskih spojeva u zelenim i crnim čajevima primjenom elektrokemijskih metoda', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:586263
Novak I. Karakterizacija katehinskih spojeva u zelenim i crnim čajevima primjenom elektrokemijskih metoda [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 16.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:586263
I. Novak, "Karakterizacija katehinskih spojeva u zelenim i crnim čajevima primjenom elektrokemijskih metoda", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:586263