prikaz prve stranice dokumenta Određivanje i predviđanje toplinskih svojstava beskvasnih tijesta tijekom procesiranja
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Određivanje i predviđanje toplinskih svojstava beskvasnih tijesta tijekom procesiranja

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za termodinamiku i reakcijsko inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Budžaki, S. (2009). Određivanje i predviđanje toplinskih svojstava beskvasnih tijesta tijekom procesiranja (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:890920

Budžaki, Sandra. "Određivanje i predviđanje toplinskih svojstava beskvasnih tijesta tijekom procesiranja." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:890920

Budžaki, Sandra. "Određivanje i predviđanje toplinskih svojstava beskvasnih tijesta tijekom procesiranja." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:890920

Budžaki, S. (2009). 'Određivanje i predviđanje toplinskih svojstava beskvasnih tijesta tijekom procesiranja', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 09.08.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:890920

Budžaki S. Određivanje i predviđanje toplinskih svojstava beskvasnih tijesta tijekom procesiranja [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 09.08.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:890920

S. Budžaki, "Određivanje i predviđanje toplinskih svojstava beskvasnih tijesta tijekom procesiranja", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:890920

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.