doktorski rad
Priprema i stabilnost bioaktivnih dodataka hrani na bazi citrus vlakana i soka aronije
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. urn:nbn:hr:109:043806

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Buljeta, I. (2024). Priprema i stabilnost bioaktivnih dodataka hrani na bazi citrus vlakana i soka aronije (Doktorski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:043806

Buljeta, Ivana. "Priprema i stabilnost bioaktivnih dodataka hrani na bazi citrus vlakana i soka aronije." Doktorski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:043806

Buljeta, Ivana. "Priprema i stabilnost bioaktivnih dodataka hrani na bazi citrus vlakana i soka aronije." Doktorski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:043806

Buljeta, I. (2024). 'Priprema i stabilnost bioaktivnih dodataka hrani na bazi citrus vlakana i soka aronije', Doktorski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:043806

Buljeta I. Priprema i stabilnost bioaktivnih dodataka hrani na bazi citrus vlakana i soka aronije [Doktorski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 25.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:043806

I. Buljeta, "Priprema i stabilnost bioaktivnih dodataka hrani na bazi citrus vlakana i soka aronije", Doktorski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:043806

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.