disertacija
Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. urn:nbn:hr:109:637007

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Barišić, V. (2022). Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637007

Barišić, Veronika. "Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637007

Barišić, Veronika. "Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637007

Barišić, V. (2022). 'Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.09.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637007

Barišić V. Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 26.09.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637007

V. Barišić, "Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637007

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.