prikaz prve stranice dokumenta Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2008. urn:nbn:hr:109:677095

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Citirajte ovaj rad

Lukić, I. (2008). Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome (Disertacija). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:677095

Lukić, Igor. "Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:677095

Lukić, Igor. "Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:677095

Lukić, I. (2008). 'Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:677095

Lukić I. Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2008 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:677095

I. Lukić, "Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:677095

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.