disertacija
Svojstva kukuruznih snack proizvoda obogaćenih s nusproizvodima prehrambene industrije
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. urn:nbn:hr:109:103131

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Jozinović, A. (2015). Svojstva kukuruznih snack proizvoda obogaćenih s nusproizvodima prehrambene industrije (Disertacija). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:103131

Jozinović, Antun. "Svojstva kukuruznih snack proizvoda obogaćenih s nusproizvodima prehrambene industrije." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:103131

Jozinović, Antun. "Svojstva kukuruznih snack proizvoda obogaćenih s nusproizvodima prehrambene industrije." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:103131

Jozinović, A. (2015). 'Svojstva kukuruznih snack proizvoda obogaćenih s nusproizvodima prehrambene industrije', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:103131

Jozinović A. Svojstva kukuruznih snack proizvoda obogaćenih s nusproizvodima prehrambene industrije [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:103131

A. Jozinović, "Svojstva kukuruznih snack proizvoda obogaćenih s nusproizvodima prehrambene industrije", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:103131

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.