prikaz prve stranice dokumenta Fotofizička i fotokemijska svojstva resveratrola i njegove reakcije s biološki značajnim radikalima
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Fotofizička i fotokemijska svojstva resveratrola i njegove reakcije s biološki značajnim radikalima
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2015. urn:nbn:hr:217:378170

Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Kemijski odsjek

Citirajte ovaj rad

Džeba, I. (2015). Fotofizička i fotokemijska svojstva resveratrola i njegove reakcije s biološki značajnim radikalima (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:378170

Džeba, Iva. "Fotofizička i fotokemijska svojstva resveratrola i njegove reakcije s biološki značajnim radikalima." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:378170

Džeba, Iva. "Fotofizička i fotokemijska svojstva resveratrola i njegove reakcije s biološki značajnim radikalima." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:378170

Džeba, I. (2015). 'Fotofizička i fotokemijska svojstva resveratrola i njegove reakcije s biološki značajnim radikalima', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:378170

Džeba I. Fotofizička i fotokemijska svojstva resveratrola i njegove reakcije s biološki značajnim radikalima [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2015 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:378170

I. Džeba, "Fotofizička i fotokemijska svojstva resveratrola i njegove reakcije s biološki značajnim radikalima", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:378170

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.