disertacija
UTJECAJ SADRŽAJA IMUNOGLOBULINA G (IgG) NA ZDRAVSTVENI STATUS I PROIZVODNA SVOJSTVA PRASADI DO ODBIĆA

Vice Čuljak (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Specijalnu zootehniku
Citirajte ovaj rad...

Čuljak, V. (2016). UTJECAJ SADRŽAJA IMUNOGLOBULINA G (IgG) NA ZDRAVSTVENI STATUS I PROIZVODNA SVOJSTVA PRASADI DO ODBIĆA (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:097393

Čuljak, Vice. "UTJECAJ SADRŽAJA IMUNOGLOBULINA G (IgG) NA ZDRAVSTVENI STATUS I PROIZVODNA SVOJSTVA PRASADI DO ODBIĆA." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:097393

Čuljak, Vice. "UTJECAJ SADRŽAJA IMUNOGLOBULINA G (IgG) NA ZDRAVSTVENI STATUS I PROIZVODNA SVOJSTVA PRASADI DO ODBIĆA." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:097393

Čuljak, V. (2016). 'UTJECAJ SADRŽAJA IMUNOGLOBULINA G (IgG) NA ZDRAVSTVENI STATUS I PROIZVODNA SVOJSTVA PRASADI DO ODBIĆA', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 25.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:097393

Čuljak V. UTJECAJ SADRŽAJA IMUNOGLOBULINA G (IgG) NA ZDRAVSTVENI STATUS I PROIZVODNA SVOJSTVA PRASADI DO ODBIĆA [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 25.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:097393

V. Čuljak, "UTJECAJ SADRŽAJA IMUNOGLOBULINA G (IgG) NA ZDRAVSTVENI STATUS I PROIZVODNA SVOJSTVA PRASADI DO ODBIĆA", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:097393