disertacija
Proizvodni i zdravstveni uĉinci propolisa i pĉelinje peludi kao dodataka hrani tovnih pilića
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. urn:nbn:hr:151:887715

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Klarić, I. (2014). Proizvodni i zdravstveni uĉinci propolisa i pĉelinje peludi kao dodataka hrani tovnih pilića (Disertacija). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:887715

Klarić, Ivana. "Proizvodni i zdravstveni uĉinci propolisa i pĉelinje peludi kao dodataka hrani tovnih pilića." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:887715

Klarić, Ivana. "Proizvodni i zdravstveni uĉinci propolisa i pĉelinje peludi kao dodataka hrani tovnih pilića." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:887715

Klarić, I. (2014). 'Proizvodni i zdravstveni uĉinci propolisa i pĉelinje peludi kao dodataka hrani tovnih pilića', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:887715

Klarić I. Proizvodni i zdravstveni uĉinci propolisa i pĉelinje peludi kao dodataka hrani tovnih pilića [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2014 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:887715

I. Klarić, "Proizvodni i zdravstveni uĉinci propolisa i pĉelinje peludi kao dodataka hrani tovnih pilića", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:887715

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.