disertacija
Uvođenje standarda kvalitete i sigurnosti hrane u preradi morske soli
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. urn:nbn:hr:159:033227

Hafner Kožul, Silvija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane

Citirajte ovaj rad

Hafner Kožul, S. (2019). Uvođenje standarda kvalitete i sigurnosti hrane u preradi morske soli (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:033227

Hafner Kožul, Silvija. "Uvođenje standarda kvalitete i sigurnosti hrane u preradi morske soli." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:033227

Hafner Kožul, Silvija. "Uvođenje standarda kvalitete i sigurnosti hrane u preradi morske soli." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:033227

Hafner Kožul, S. (2019). 'Uvođenje standarda kvalitete i sigurnosti hrane u preradi morske soli', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.06.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:033227

Hafner Kožul S. Uvođenje standarda kvalitete i sigurnosti hrane u preradi morske soli [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 11.06.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:033227

S. Hafner Kožul, "Uvođenje standarda kvalitete i sigurnosti hrane u preradi morske soli", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:033227

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.