disertacija
Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina

Filip Dujmić (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad...

Dujmić, F. (2015). Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727833

Dujmić, Filip. "Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727833

Dujmić, Filip. "Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727833

Dujmić, F. (2015). 'Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727833

Dujmić F. Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 24.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727833

F. Dujmić, "Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727833