prikaz prve stranice dokumenta Razvoj i primjena metode senzorskoga sustava u karakterizaciji prehrambenih proizvoda
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Razvoj i primjena metode senzorskoga sustava u karakterizaciji prehrambenih proizvoda
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. urn:nbn:hr:159:942938

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Citirajte ovaj rad

Major, N. (2015). Razvoj i primjena metode senzorskoga sustava u karakterizaciji prehrambenih proizvoda (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942938

Major, Nikola. "Razvoj i primjena metode senzorskoga sustava u karakterizaciji prehrambenih proizvoda." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942938

Major, Nikola. "Razvoj i primjena metode senzorskoga sustava u karakterizaciji prehrambenih proizvoda." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942938

Major, N. (2015). 'Razvoj i primjena metode senzorskoga sustava u karakterizaciji prehrambenih proizvoda', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942938

Major N. Razvoj i primjena metode senzorskoga sustava u karakterizaciji prehrambenih proizvoda [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 04.12.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942938

N. Major, "Razvoj i primjena metode senzorskoga sustava u karakterizaciji prehrambenih proizvoda", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942938

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.