disertacija
Lignani u uljaricama, žitaricama i integralnim pekarskim proizvodima

Hrvoje Sarajlija (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad...

Sarajlija, H. (2016). Lignani u uljaricama, žitaricama i integralnim pekarskim proizvodima (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:315172

Sarajlija, Hrvoje. "Lignani u uljaricama, žitaricama i integralnim pekarskim proizvodima." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:315172

Sarajlija, Hrvoje. "Lignani u uljaricama, žitaricama i integralnim pekarskim proizvodima." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:315172

Sarajlija, H. (2016). 'Lignani u uljaricama, žitaricama i integralnim pekarskim proizvodima', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:315172

Sarajlija H. Lignani u uljaricama, žitaricama i integralnim pekarskim proizvodima [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 18.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:315172

H. Sarajlija, "Lignani u uljaricama, žitaricama i integralnim pekarskim proizvodima", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:315172