disertacija
Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva obogaćenih praškastih mješavina na bazi kave

Maja Benković (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad...

Benković, M. (2013). Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva obogaćenih praškastih mješavina na bazi kave (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418909

Benković, Maja. "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva obogaćenih praškastih mješavina na bazi kave." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418909

Benković, Maja. "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva obogaćenih praškastih mješavina na bazi kave." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418909

Benković, M. (2013). 'Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva obogaćenih praškastih mješavina na bazi kave', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418909

Benković M. Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva obogaćenih praškastih mješavina na bazi kave [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 21.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418909

M. Benković, "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva obogaćenih praškastih mješavina na bazi kave", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418909