Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Utjecaj ultrazvučne obrade na bioaktivne sastojke soka višnje Maraske

Marija Badanjak Sabolović (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad

Badanjak Sabolović, M. (2014). Utjecaj ultrazvučne obrade na bioaktivne sastojke soka višnje Maraske (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635974

Badanjak Sabolović, Marija. "Utjecaj ultrazvučne obrade na bioaktivne sastojke soka višnje Maraske." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635974

Badanjak Sabolović, Marija. "Utjecaj ultrazvučne obrade na bioaktivne sastojke soka višnje Maraske." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635974

Badanjak Sabolović, M. (2014). 'Utjecaj ultrazvučne obrade na bioaktivne sastojke soka višnje Maraske', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635974

Badanjak Sabolović M. Utjecaj ultrazvučne obrade na bioaktivne sastojke soka višnje Maraske [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 14.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635974

M. Badanjak Sabolović, "Utjecaj ultrazvučne obrade na bioaktivne sastojke soka višnje Maraske", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635974