prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ultrazvučne obrade na bioaktivne sastojke soka višnje Maraske
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Utjecaj ultrazvučne obrade na bioaktivne sastojke soka višnje Maraske
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. urn:nbn:hr:159:635974

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Citirajte ovaj rad

Badanjak Sabolović, M. (2014). Utjecaj ultrazvučne obrade na bioaktivne sastojke soka višnje Maraske (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635974

Badanjak Sabolović, Marija. "Utjecaj ultrazvučne obrade na bioaktivne sastojke soka višnje Maraske." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635974

Badanjak Sabolović, Marija. "Utjecaj ultrazvučne obrade na bioaktivne sastojke soka višnje Maraske." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635974

Badanjak Sabolović, M. (2014). 'Utjecaj ultrazvučne obrade na bioaktivne sastojke soka višnje Maraske', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635974

Badanjak Sabolović M. Utjecaj ultrazvučne obrade na bioaktivne sastojke soka višnje Maraske [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 21.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635974

M. Badanjak Sabolović, "Utjecaj ultrazvučne obrade na bioaktivne sastojke soka višnje Maraske", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635974

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.