prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj procesa proizvodnje na formiranje biogenih amina u vinu
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Utjecaj procesa proizvodnje na formiranje biogenih amina u vinu
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. urn:nbn:hr:159:857013

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Citirajte ovaj rad

Kosić, U. (2012). Utjecaj procesa proizvodnje na formiranje biogenih amina u vinu (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:857013

Kosić, Urška. "Utjecaj procesa proizvodnje na formiranje biogenih amina u vinu." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:857013

Kosić, Urška. "Utjecaj procesa proizvodnje na formiranje biogenih amina u vinu." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:857013

Kosić, U. (2012). 'Utjecaj procesa proizvodnje na formiranje biogenih amina u vinu', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.12.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:857013

Kosić U. Utjecaj procesa proizvodnje na formiranje biogenih amina u vinu [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 02.12.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:857013

U. Kosić, "Utjecaj procesa proizvodnje na formiranje biogenih amina u vinu", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:857013

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.