prikaz prve stranice dokumenta Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Citirajte ovaj rad

Gabrić, D. (2011). Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056342

Gabrić, Domagoj. "Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056342

Gabrić, Domagoj. "Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056342

Gabrić, D. (2011). 'Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056342

Gabrić D. Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 13.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056342

D. Gabrić, "Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056342

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.