Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Praćenje nastanka N-nitrozamina u hrani životinjskog podrijetla

Iva Pavlinić Prokurica (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad

Pavlinić Prokurica, I. (2010). Praćenje nastanka N-nitrozamina u hrani životinjskog podrijetla (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:864547

Pavlinić Prokurica, Iva. "Praćenje nastanka N-nitrozamina u hrani životinjskog podrijetla." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:864547

Pavlinić Prokurica, Iva. "Praćenje nastanka N-nitrozamina u hrani životinjskog podrijetla." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:864547

Pavlinić Prokurica, I. (2010). 'Praćenje nastanka N-nitrozamina u hrani životinjskog podrijetla', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:864547

Pavlinić Prokurica I. Praćenje nastanka N-nitrozamina u hrani životinjskog podrijetla [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 14.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:864547

I. Pavlinić Prokurica, "Praćenje nastanka N-nitrozamina u hrani životinjskog podrijetla", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:864547