disertacija
Utjecaj uvjeta prerade koštica buče cucurbita pepo l. na bioaktivne sastojke i održivost ulja

Sandra Neđeral (2008)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad...

Neđeral, S. (2008). Utjecaj uvjeta prerade koštica buče cucurbita pepo l. na bioaktivne sastojke i održivost ulja (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731447

Neđeral, Sandra. "Utjecaj uvjeta prerade koštica buče cucurbita pepo l. na bioaktivne sastojke i održivost ulja." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731447

Neđeral, Sandra. "Utjecaj uvjeta prerade koštica buče cucurbita pepo l. na bioaktivne sastojke i održivost ulja." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731447

Neđeral, S. (2008). 'Utjecaj uvjeta prerade koštica buče cucurbita pepo l. na bioaktivne sastojke i održivost ulja', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731447

Neđeral S. Utjecaj uvjeta prerade koštica buče cucurbita pepo l. na bioaktivne sastojke i održivost ulja [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 19.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731447

S. Neđeral, "Utjecaj uvjeta prerade koštica buče cucurbita pepo l. na bioaktivne sastojke i održivost ulja", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731447