disertacija
Gorki sastojci hmelja tijekom vegetacije, prerade u pelete, skladištenja i proizvodnje piva

Siniša Srečec (2006)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad...

Srečec, S. (2006). Gorki sastojci hmelja tijekom vegetacije, prerade u pelete, skladištenja i proizvodnje piva (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793386

Srečec, Siniša. "Gorki sastojci hmelja tijekom vegetacije, prerade u pelete, skladištenja i proizvodnje piva." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793386

Srečec, Siniša. "Gorki sastojci hmelja tijekom vegetacije, prerade u pelete, skladištenja i proizvodnje piva." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793386

Srečec, S. (2006). 'Gorki sastojci hmelja tijekom vegetacije, prerade u pelete, skladištenja i proizvodnje piva', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793386

Srečec S. Gorki sastojci hmelja tijekom vegetacije, prerade u pelete, skladištenja i proizvodnje piva [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 26.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793386

S. Srečec, "Gorki sastojci hmelja tijekom vegetacije, prerade u pelete, skladištenja i proizvodnje piva", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793386