prikaz prve stranice dokumenta Kontrolirano otpuštanje flavonoida iz magnetskih nanonosača vanjskim magnetskim poljima
Rad dostupan nakon 2025-09-26
doktorski rad
Kontrolirano otpuštanje flavonoida iz magnetskih nanonosača vanjskim magnetskim poljima
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2023. urn:nbn:hr:149:862788

Sveučilište u Zagrebu
Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Mandić, L. (2023). Kontrolirano otpuštanje flavonoida iz magnetskih nanonosača vanjskim magnetskim poljima (Doktorski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:862788

Mandić, Lucija. "Kontrolirano otpuštanje flavonoida iz magnetskih nanonosača vanjskim magnetskim poljima." Doktorski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:862788

Mandić, Lucija. "Kontrolirano otpuštanje flavonoida iz magnetskih nanonosača vanjskim magnetskim poljima." Doktorski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:862788

Mandić, L. (2023). 'Kontrolirano otpuštanje flavonoida iz magnetskih nanonosača vanjskim magnetskim poljima', Doktorski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, citirano: 23.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:862788

Mandić L. Kontrolirano otpuštanje flavonoida iz magnetskih nanonosača vanjskim magnetskim poljima [Doktorski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije; 2023 [pristupljeno 23.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:862788

L. Mandić, "Kontrolirano otpuštanje flavonoida iz magnetskih nanonosača vanjskim magnetskim poljima", Doktorski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:862788

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.