prikaz prve stranice dokumenta POVEZANOST ORGANIZACIJSKIH ASPEKATA POSLOVANJA, KVALITETE HOTELSKIH MREŽNIH STRANICA I KANALA DISTRIBUCIJE U HOTELIJERSTVU
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
POVEZANOST ORGANIZACIJSKIH ASPEKATA POSLOVANJA, KVALITETE HOTELSKIH MREŽNIH STRANICA I KANALA DISTRIBUCIJE U HOTELIJERSTVU
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2022. urn:nbn:hr:148:724041

Sveučilište u Zagrebu
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Ćurlin, T. (2022). POVEZANOST ORGANIZACIJSKIH ASPEKATA POSLOVANJA, KVALITETE HOTELSKIH MREŽNIH STRANICA I KANALA DISTRIBUCIJE U HOTELIJERSTVU (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:724041

Ćurlin, Tamara. "POVEZANOST ORGANIZACIJSKIH ASPEKATA POSLOVANJA, KVALITETE HOTELSKIH MREŽNIH STRANICA I KANALA DISTRIBUCIJE U HOTELIJERSTVU." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:724041

Ćurlin, Tamara. "POVEZANOST ORGANIZACIJSKIH ASPEKATA POSLOVANJA, KVALITETE HOTELSKIH MREŽNIH STRANICA I KANALA DISTRIBUCIJE U HOTELIJERSTVU." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:724041

Ćurlin, T. (2022). 'POVEZANOST ORGANIZACIJSKIH ASPEKATA POSLOVANJA, KVALITETE HOTELSKIH MREŽNIH STRANICA I KANALA DISTRIBUCIJE U HOTELIJERSTVU', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:724041

Ćurlin T. POVEZANOST ORGANIZACIJSKIH ASPEKATA POSLOVANJA, KVALITETE HOTELSKIH MREŽNIH STRANICA I KANALA DISTRIBUCIJE U HOTELIJERSTVU [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2022 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:724041

T. Ćurlin, "POVEZANOST ORGANIZACIJSKIH ASPEKATA POSLOVANJA, KVALITETE HOTELSKIH MREŽNIH STRANICA I KANALA DISTRIBUCIJE U HOTELIJERSTVU", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:724041

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.