disertacija
Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina

Antonija Tomić (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Citirajte ovaj rad...

Tomić, A. (2018). Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:497791

Tomić, Antonija. "Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:497791

Tomić, Antonija. "Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:497791

Tomić, A. (2018). 'Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 22.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:497791

Tomić A. Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 22.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:497791

A. Tomić, "Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:497791