disertacija
Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na sastav i sadržaj hlapljivih i polifenolnih spojeva u grožđu sorte "Merlot" (Vitis vinifera L.)
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. urn:nbn:hr:204:603969

Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Anić, M. (2023). Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na sastav i sadržaj hlapljivih i polifenolnih spojeva u grožđu sorte "Merlot" (Vitis vinifera L.) (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:603969

Anić, Marina. "Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na sastav i sadržaj hlapljivih i polifenolnih spojeva u grožđu sorte "Merlot" (Vitis vinifera L.)." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:603969

Anić, Marina. "Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na sastav i sadržaj hlapljivih i polifenolnih spojeva u grožđu sorte "Merlot" (Vitis vinifera L.)." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:603969

Anić, M. (2023). 'Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na sastav i sadržaj hlapljivih i polifenolnih spojeva u grožđu sorte "Merlot" (Vitis vinifera L.)', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 24.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:603969

Anić M. Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na sastav i sadržaj hlapljivih i polifenolnih spojeva u grožđu sorte "Merlot" (Vitis vinifera L.) [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 24.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:603969

M. Anić, "Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na sastav i sadržaj hlapljivih i polifenolnih spojeva u grožđu sorte "Merlot" (Vitis vinifera L.)", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:603969

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.