disertacija
Genomska selekcija za svojstva kakvoće pšeničnoga zrna
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. urn:nbn:hr:204:282543

Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Plavšin, I. (2022). Genomska selekcija za svojstva kakvoće pšeničnoga zrna (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:282543

Plavšin, Ivana. "Genomska selekcija za svojstva kakvoće pšeničnoga zrna." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:282543

Plavšin, Ivana. "Genomska selekcija za svojstva kakvoće pšeničnoga zrna." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:282543

Plavšin, I. (2022). 'Genomska selekcija za svojstva kakvoće pšeničnoga zrna', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:282543

Plavšin I. Genomska selekcija za svojstva kakvoće pšeničnoga zrna [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:282543

I. Plavšin, "Genomska selekcija za svojstva kakvoće pšeničnoga zrna", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:282543

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.