pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:656,dissertation,"Utjecaj dodatka šećera i praha kore jabuka na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost kaša od jabuka","Lončarić, Ante",,,,,,,, ptfos:924,dissertation,"Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masa i stabilnost čokolada","Škrabal, Svjetlana",,,,,,,, ptfos:911,dissertation,"Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća","Jakobek, Lidija",,,,,,,, ptfos:908,dissertation,"Utjecaj acetiliranja i dodataka na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke","Babić, Jurislav",,,,,,,, ptfos:906,dissertation,"Utjecaj dodatka trehaloze na kvalitetu paste od jagoda","Kopjar, Mirela",,,,,,,, ptfos:941,dissertation,"Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda","Nedić Tiban, Nela",,,,,,,,