TY - THES ID - pbf:4310 TI - Kvaliteta i sigurnost dodataka prehrani na bazi pčelinjih proizvoda AU - Vujić, Mario DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4297 TI - Udjeli makro- i mikroelemenata te omjeri stabilnih izotopa ugljika i kisika kao parametri za određivanje zemljopisnoga podrijetla hrvatskih vina AU - Leder, Renata DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3887 TI - Utjecaj bistrenja bentonitom tijekom alkoholne fermentacije na proteinsku stabilnost, arome, fenole i senzorsku kvalitetu vina Malvazije Istarske AU - Horvat, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3869 TI - Mineralne tvari kao parametar utvrđivanja autentičnosti vina AU - Kaštelanac, Dragica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3884 TI - Upravljanje rizikom od glutena u prehrambenoj industriji AU - Nina, Puhač Bogadi DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3868 TI - Uvođenje standarda kvalitete i sigurnosti hrane u preradi morske soli AU - Hafner Kožul, Silvija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2889 TI - Učinak odabranih fenolnih spojeva na antioksidacijsku i antimikrobnu aktivnost resveratrola u binarnim fenolnim smjesama AU - Skroza, Danijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2828 TI - Primjena lakaze i ultrafiltracije u sprječavanju posmeđivanja bijelih vina AU - Čosić, Zrinka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2809 TI - Fenolni profil, antioksidacijski i antimikrobni potencijal odabranoga ljekovitoga bilja mediteranskoga podneblja AU - Generalić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:920 TI - Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome AU - Lukić, Igor DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -