TY - THES ID - agr:2835 TI - Vegetativni rast, prirod i kakvoća ploda breskve (Prunus persica (L.) Batsch.) sorte 'Suncrest' uzgajane ispod fotoselektivih mreža AU - Vuković, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4497 TI - Effect of UV-C irradiation and high hydrostatic pressure on shelf-life and quality of minimally processed potatoes (Solanum tuberosum L.) AU - Pelaić, Zdenka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4165 TI - Influence of raw material and processing conditions on shelf-life and quality of minimally processed potato (Solanum tuberosum) AU - Dite Hunjek, Draženka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1513 TI - Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije AU - Popović, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2888 TI - Usporedba fizikalnih i kemijskih svojstava višnje Maraske sa svojstvima drugih odabranih sorata i ekotipova višnje te njihovih proizvoda AU - Repajić, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2886 TI - Optimiranje proizvodnje praha soka višnje Maraske (Prunus cerasus var. Marasca) primjenom sušenja raspršivanjem AU - Elez Garofulić, Ivona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:656 TI - Utjecaj dodatka šećera i praha kore jabuka na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost kaša od jabuka AU - Lončarić, Ante DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2868 TI - Stabilnost biološki aktivnih spojeva dehidratiranih proizvoda višnje Maraske tijekom skladištenja AU - Zorić, Zoran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2856 TI - Utjecaj postupka ekstrakcije na sastav i količinu fenolnih spojeva kadulje AU - Dent, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2828 TI - Primjena lakaze i ultrafiltracije u sprječavanju posmeđivanja bijelih vina AU - Čosić, Zrinka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2805 TI - Utjecaj sorte i područja uzgoja na senzorska svojstva mandarina i njihovih sokova AU - Putnik, Predrag DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2747 TI - Biološki aktivni spojevi višnje i višnje Maraske tijekom zrenja i skladištenja pri -18° C AU - Pedisić, Sandra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2734 TI - Hlapljivi sastojci arome rajčice i njihov utjecaj na senzorska svojstva proizvoda od rajčice AU - Marković, Ksenija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -