TY - THES ID - ptfos:2642 TI - Dobivanje i karakterizacija ulja sjemenki hrvatskih sorti paprike Capsicum annuum l. te njegova primjena u prehrambenoj industriji i gastronomiji AU - Cvetković, Tanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2364 TI - Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske AU - Barišić, Veronika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2490 TI - Utjecaj ekstruzije na biodostupnost selena i cinka u ekstrudiranim proizvodima s dodatkom agrofortificirane pšenice AU - Kajić, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1984 TI - Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja i kemijskih postupaka pri modificiranju škrobova AU - Grgić, Ivanka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1507 TI - Primjena ekstruzije sa superkritičnim \(CO_{2}\) u razvoju nutritivno obogaćenih snack proizvoda AU - Panak Balentić, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:647 TI - Svojstva kukuruznih snack proizvoda obogaćenih s nusproizvodima prehrambene industrije AU - Jozinović, Antun DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -