pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:2642,dissertation,"Dobivanje i karakterizacija ulja sjemenki hrvatskih sorti paprike Capsicum annuum l. te njegova primjena u prehrambenoj industriji i gastronomiji","Cvetković, Tanja",,,,,,,, ptfos:2364,dissertation,"Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske","Barišić, Veronika",,,,,,,, ptfos:2490,dissertation,"Utjecaj ekstruzije na biodostupnost selena i cinka u ekstrudiranim proizvodima s dodatkom agrofortificirane pšenice","Kajić, Nikolina",,,,,,,, ptfos:1984,dissertation,"Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja i kemijskih postupaka pri modificiranju škrobova","Grgić, Ivanka",,,,,,,, ptfos:1507,dissertation,"Primjena ekstruzije sa superkritičnim \(CO_{2}\) u razvoju nutritivno obogaćenih snack proizvoda","Panak Balentić, Jelena",,,,,,,, ptfos:647,dissertation,"Svojstva kukuruznih snack proizvoda obogaćenih s nusproizvodima prehrambene industrije","Jozinović, Antun",,,,,,,,