pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn agr:2798,dissertation,"Utjecaj predfermentacijskoga zagrijavanja i duljine maceracije na kemijski sastav, senzorna svojstva i koncentraciju bioaktivnih spojeva u vinima sorte ""Teran"" (Vitis vinifera L.)","Rossi, Sara",,,,,,,, agr:2485,dissertation,"Promjene fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti kožica i sjemenki bobica grožđa ""Teran"" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja","Damijanić, Kristijan",,,,,,,, agr:2047,dissertation,"Utjecaj mikorize na usvajanje biljnih hraniva i kakvoću grožđa, mošta i vina sorte Graševina (Vitis vinifera L.)","Mesić, Josip",,,,,,,, agr:1964,dissertation,"Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran","Plavša, Tomislav",,,,,,,, agr:835,dissertation,"Strateško upravljanje rizikom vinarija u Hrvatskoj","Bedek, Željka",,,,,,,,