TY - THES ID - pbf:4385 TI - Stability of fatty acid composition, phenolic and volatile compounds in varietal extra virgin olive oils during storage and heating AU - Klisović, Dora DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4306 TI - Utjecaj prirodnih dodataka na bazi maslinova lista tijekom prerade maslina na kvalitativna, nutritivna i senzorna svojstva proizvedenih ulja AU - Novoselić, Anja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3515 TI - Procjena oksidacijske stabilnosti i senzorskih svojstava lanenog ulja dodatkom začina i začinskog bilja AU - Odeh, Dyana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2863 TI - Utjecaj parametara proizvodnje na karakteristike repičinoga ulja s područja Republike Hrvatske AU - Kraljić, Klara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -