pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn agr:3198,dissertation,"Utjecaj roka berbe i duljine maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina Plavca malog","Volarević, Josip",,,,,,,, pmf:12409,dissertation,"Utjecaj ekstremnih uvjeta u atmosferi na vinovu lozu u sadašnjim i budućim klimatskim uvjetima","Omazić, Branimir",,,,,,,, agr:3059,dissertation,"Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na sastav i sadržaj hlapljivih i polifenolnih spojeva u grožđu sorte ""Merlot"" (Vitis vinifera L.)","Anić, Marina",,,,,,,, agr:2798,dissertation,"Utjecaj predfermentacijskoga zagrijavanja i duljine maceracije na kemijski sastav, senzorna svojstva i koncentraciju bioaktivnih spojeva u vinima sorte ""Teran"" (Vitis vinifera L.)","Rossi, Sara",,,,,,,, agr:2789,dissertation,"Primjena vegetacijskih indeksa u kvalitativnom zoniranju vinograda i povećanju ekonomičnosti vinogradarske proizvodnje","Rendulić Jelušić, Ivana",,,,,,,, agr:2485,dissertation,"Promjene fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti kožica i sjemenki bobica grožđa ""Teran"" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja","Damijanić, Kristijan",,,,,,,, agr:2787,dissertation,"Utjecaj vremenskih i klimatskih uvjeta na vinogradarsku proizvodnju u Hrvatskoj","Prša, Ivan",,,,,,,, agr:2686,dissertation,"Osiguranje poljoprivrednog dohotka kao inovacija za upravljanje rizikom - eksperiment diskretnog odabira na vinogradarima i vinarima Jadranske Hrvatske","Čop, Tajana",,,,,,,, agr:2047,dissertation,"Utjecaj mikorize na usvajanje biljnih hraniva i kakvoću grožđa, mošta i vina sorte Graševina (Vitis vinifera L.)","Mesić, Josip",,,,,,,, agr:1964,dissertation,"Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran","Plavša, Tomislav",,,,,,,, agr:918,dissertation,"Strateško planiranje u razvojnim programima hrvatskoga vinogradarstva i vinarstva","Jakšić, Lucijano",,,,,,,,