TY - THES ID - ptfos:2633 TI - Razvoj procesa biološke obrade i frakcioniranja tropa grožđa u svrhu proizvodnje fenolnih spojeva AU - Šelo, Gordana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2370 TI - Reverzna osmoza i nanofiltracija: utjecaj koncentriranja na bioaktivne komponente i arome crnog vina Cabernet Sauvignon AU - Ivić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pfos:2522 TI - Učinkovitost različitih mjera zaštite u suzbijanju Botrytis cinerea Pers. i utjecaj na urod te kakvoću grožđa i mošta cv. Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.) AU - Kujundžić, Toni DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1513 TI - Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije AU - Popović, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:889 TI - Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline AU - Pichler, Anita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -