pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:2633,dissertation,"Razvoj procesa biološke obrade i frakcioniranja tropa grožđa u svrhu proizvodnje fenolnih spojeva","Šelo, Gordana",,,,,,,, ptfos:2370,dissertation,"Reverzna osmoza i nanofiltracija: utjecaj koncentriranja na bioaktivne komponente i arome crnog vina Cabernet Sauvignon","Ivić, Ivana",,,,,,,, pfos:2522,dissertation,"Učinkovitost različitih mjera zaštite u suzbijanju Botrytis cinerea Pers. i utjecaj na urod te kakvoću grožđa i mošta cv. Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)","Kujundžić, Toni",,,,,,,, ptfos:1513,dissertation,"Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije","Popović, Kristina",,,,,,,, ptfos:889,dissertation,"Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline","Pichler, Anita",,,,,,,,