pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:2364,dissertation,"Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske","Barišić, Veronika",,,,,,,, ptfos:2490,dissertation,"Utjecaj ekstruzije na biodostupnost selena i cinka u ekstrudiranim proizvodima s dodatkom agrofortificirane pšenice","Kajić, Nikolina",,,,,,,, ptfos:1984,dissertation,"Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja i kemijskih postupaka pri modificiranju škrobova","Grgić, Ivanka",,,,,,,, ptfos:1507,dissertation,"Primjena ekstruzije sa superkritičnim \(CO_{2}\) u razvoju nutritivno obogaćenih snack proizvoda","Panak Balentić, Jelena",,,,,,,, ptfos:1295,dissertation,"Mogućnosti primjene ječma u proizvodnji nutritivno poboljšane tjestenine – utjecaj udjela ječma i procesnih parametara","Kosović, Indira",,,,,,,, ptfos:647,dissertation,"Svojstva kukuruznih snack proizvoda obogaćenih s nusproizvodima prehrambene industrije","Jozinović, Antun",,,,,,,, ptfos:656,dissertation,"Utjecaj dodatka šećera i praha kore jabuka na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost kaša od jabuka","Lončarić, Ante",,,,,,,, ptfos:660,dissertation,"Utjecaj temperature i dodataka na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva kukuruznih ekstrudata","Obradović, Valentina",,,,,,,, ptfos:980,dissertation,"Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na reološka i termofizikalna svojstva škrobnih suspenzija","Ljubić Herceg, Ivana",,,,,,,, ptfos:889,dissertation,"Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline","Pichler, Anita",,,,,,,, ptfos:923,dissertation,"Izoliranje, modificiranje i karakteriziranje škroba pšenice","Ačkar, Đurđica",,,,,,,, ptfos:908,dissertation,"Utjecaj acetiliranja i dodataka na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke","Babić, Jurislav",,,,,,,,