TY - THES ID - ptfos:2813 TI - Razvoj procesa biološke obrade bučine pogače u proizvodnji bioprodukata – koncept biorafinerije AU - Šibalić, Darijo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2633 TI - Razvoj procesa biološke obrade i frakcioniranja tropa grožđa u svrhu proizvodnje fenolnih spojeva AU - Šelo, Gordana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2490 TI - Utjecaj ekstruzije na biodostupnost selena i cinka u ekstrudiranim proizvodima s dodatkom agrofortificirane pšenice AU - Kajić, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1295 TI - Mogućnosti primjene ječma u proizvodnji nutritivno poboljšane tjestenine – utjecaj udjela ječma i procesnih parametara AU - Kosović, Indira DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:888 TI - Matematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja AU - Lukinac Čačić, Jasmina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:910 TI - Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodatka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova AU - Koceva Komlenić, Daliborka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -