pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pbf:4481,dissertation,"Optimiranje komercijalno dostupnih metoda izolacije RNK i detekcija koronavirusa (SARS-COV-2) u lancu hrane","Mlinar, Zdenko",,,,,,,, pbf:4296,dissertation,"Funkcionalna uloga egzopolisaharida i bakteriocina u probiotičkoj aktivnosti autohtonih sojeva bakterija mliječne kiseline","Butorac, Katarina",,,,,,,, pbf:4301,dissertation,"Razvoj nutraceutičkih proizvoda s probioticima","Penava, Lenkica",,,,,,,, pbf:4286,dissertation,"Formulacija i razvoj višeslojno mikroinkapsuliranoga probiotika s ciljanim učincima na zdravlje","Kostelac, Deni",,,,,,,, pbf:4169,dissertation,"Utjecaj odabranih sojeva vinskih kvasaca na vezanje, razgradnju i toksičnost okratoksina A u in vitro uvjetima","Jakopović, Željko",,,,,,,, pbf:3873,dissertation,"Karakterizacija probiotičke bakterije Lactobacillus plantarum O1 za biološko konzerviranje proizvoda akvakulture","Čanak, Iva",,,,,,,, pbf:3877,dissertation,"Uklanjanje aflatoksina M1 i metala iz mlijeka primjenom bakterija mliječne kiseline i β-glukana","Kuharić, Željka",,,,,,,, agr:472,dissertation,"Probiotičke kulture Lactobacillus plantarum B i Lactococcus lactis subsp. lactis S1 u poboljšanju funkcionalnih svojstava sira iz mišine","Vrdoljak, Marija",,,,,,,, ptfos:884,dissertation,"Utjecaj tehnoloških parametara, dodataka i mikrobne populacije na kvalitetu Slavonskog kulena","Suman, Kristina",,,,,,,, pbf:2748,dissertation,"Sinbiotički učinak bakterija: Lactobacillus acidophilus M92, Lactobacillus plantarum L4 i Enterococcus faecium L3","Frece, Jadranka",,,,,,,,