pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:2346,dissertation,"Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih spojeva iz duhanskog otpada","Banožić, Marija",,,,,,,, ptfos:2335,dissertation,"Karakterizacija odabranih makroalgi Jadranskog mora: isparljivi spojevi, masne kiseline i pigmenti","Cikoš, Ana-Marija",,,,,,,, ptfos:2187,dissertation,"Optimizacija ekstrakcije cvijeta smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don.) i ploda konopljike (Vitex agnus castus L.) s \(CO_{2}\) u superkritičnom stanju","Zorić, Marina",,,,,,,, ktfst:929,dissertation,"Sinteza kiralnih 3,5-disuostituranih i fenilamino derivata parazoantina A i F iz beta-laktama: eneantoseparacija, apsolutna konfigurcija i biološka aktivnost","Jurin, Mladenka",,,,,,,, ktfst:212,dissertation,"Bioorgansko istraživanje kemijskih profila i markera odabranih vrsta meda","Kranjac, Marina",,,,,,,, agr:500,dissertation,"Skupljačka aktivnost pčelinje zajednice na paši i sastav nektara i meda unšijske mandarine (Citrus unshiu Marc.)","Prđun, Saša",,,,,,,, ptfos:1000,dissertation,"Karakterizacija klorogenskih kiselina i analiza antioksidacijske aktivnosti u različitim vrstama kave primjenom elektrokemijskih metoda","Tomac, Ivana",,,,,,,, agr:73,dissertation,"PELUDNI SPEKTAR I ISPARLJIVI SPOJEVI U SADRŽAJU MEDNOG MJEHURA I MEDU OD METVICE (MENTHA SPP.)","Hegić, Gordana",,,,,,,, ptfos:662,dissertation,"Primjena ultrazvučne ekstrakcije otapalom i mikroekstrakcije vršnih para na krutoj fazi za karakterizaciju meda","Marijanović, Zvonimir",,,,,,,, mefst:2266,dissertation,"Vazodilatacijski i antioksidacijski učinci fenolnih kiselina iz vina, termički obrađenog te intaktnog vina u usporedbi s kupinovim vinom","Mudnić, Ivana",,,,,,,,