pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn agr:3198,dissertation,"Utjecaj roka berbe i duljine maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina Plavca malog","Volarević, Josip",,,,,,,, agr:2801,dissertation,"Utjecaj folijarnih gnojidbenih tretmana na osnovni kemijski sastav mošta i baznog vina cv. Malvazije istarske (Vitis vinifera L.)","Peršurić Palčić, Ana",,,,,,,, agr:2798,dissertation,"Utjecaj predfermentacijskoga zagrijavanja i duljine maceracije na kemijski sastav, senzorna svojstva i koncentraciju bioaktivnih spojeva u vinima sorte ""Teran"" (Vitis vinifera L.)","Rossi, Sara",,,,,,,, agr:1964,dissertation,"Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran","Plavša, Tomislav",,,,,,,, agr:924,dissertation,"Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina","Tomić, Antonija",,,,,,,, agr:629,dissertation,"Utvrđivanje fenolnog profila ""Plavac mali"" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina","Mucalo, Ana",,,,,,,, agr:484,dissertation,"Sastav aromatskih spojeva, aminokiselina i organskih kiselina u vinima klonskih kandidata kultivara Kraljevina","Puhelek, Ivana",,,,,,,, pmf:262,dissertation,"Određivanje polifenola, indol-3-octene kiseline i 2-aminoacetofenona u vinima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti","Maslov, Luna",,,,,,,,