@phdthesis{agr:3198, author = {{Volarević, Josip}}, title = {{Utjecaj roka berbe i duljine maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina Plavca malog}}, } @phdthesis{agr:2801, author = {{Peršurić Palčić, Ana}}, title = {{Utjecaj folijarnih gnojidbenih tretmana na osnovni kemijski sastav mošta i baznog vina cv. Malvazije istarske (Vitis vinifera L.)}}, } @phdthesis{agr:2798, author = {{Rossi, Sara}}, title = {{Utjecaj predfermentacijskoga zagrijavanja i duljine maceracije na kemijski sastav, senzorna svojstva i koncentraciju bioaktivnih spojeva u vinima sorte "Teran" (Vitis vinifera L.)}}, } @phdthesis{agr:1964, author = {{Plavša, Tomislav}}, title = {{Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran}}, } @phdthesis{agr:924, author = {{Tomić, Antonija}}, title = {{Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina}}, } @phdthesis{agr:629, author = {{Mucalo, Ana}}, title = {{Utvrđivanje fenolnog profila "Plavac mali" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina}}, } @phdthesis{agr:484, author = {{Puhelek, Ivana}}, title = {{Sastav aromatskih spojeva, aminokiselina i organskih kiselina u vinima klonskih kandidata kultivara Kraljevina}}, } @phdthesis{pmf:262, author = {{Maslov, Luna}}, title = {{Određivanje polifenola, indol-3-octene kiseline i 2-aminoacetofenona u vinima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti}}, }