pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn agr:2402,dissertation,"Kemijski sastav su1 i sh2 hibrida kukuruza šećerca u različitim stadijima zrelosti zrna","Špoljarić Marković, Sanja",,,,,,,, ptfos:2490,dissertation,"Utjecaj ekstruzije na biodostupnost selena i cinka u ekstrudiranim proizvodima s dodatkom agrofortificirane pšenice","Kajić, Nikolina",,,,,,,, ptfos:1196,dissertation,"Modeliranje promjena fizikalno-kemijskih svojstava piva tijekom skladištenja u različitoj ambalaži","Gagula, Goran",,,,,,,, ptfos:888,dissertation,"Matematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja","Lukinac Čačić, Jasmina",,,,,,,, ptfos:923,dissertation,"Izoliranje, modificiranje i karakteriziranje škroba pšenice","Ačkar, Đurđica",,,,,,,, ptfos:922,dissertation,"Utjecaj genotipa i okolišnih uvjeta na parametre sladarske kakvoće ozimog ječma (Hordeum vulgare L.)","Šimić, Gordana",,,,,,,, ptfos:871,dissertation,"Kvantifikacija bjelančevina glutena RP-HPLC metodom i procjena njihovog utjecaja na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice","Horvat, Daniela",,,,,,,,