pid,type,title,authors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pbf:3004,dissertation,"Karakterizacija dalmatinskoga, drniškoga, istarskoga i krčkoga pršuta","Petričević, Sandra",,2018-07-23,https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054065,,,, pbf:2880,dissertation,"Mogućnost primjene Raman spektroskopije pri kontroli kvalitete ribe","Janči, Tibor",,2016-12-23,https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705238,,,, pbf:2893,dissertation,"Prisutnost toksičnih metala kao indikatora zagađenja morskog ekosustava u tkivima kitova zubana (Odontoceti) Jadranskoga mora","Sedak, Marija",,2015-11-06,https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936634,,,, pbf:2869,dissertation,"Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta","Marušić Radovčić, Nives",,2013-05-08,https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:247640,,,, pbf:2824,dissertation,"Optimizacija proizvodnje konzumnih jaja obogaćenih s omega-3 masnim kiselinama te njihov utjecaj na karakteristike jaja tijekom čuvanja","Petrović, Marinko",,2012-02-03,https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:963172,,,, pbf:2766,dissertation,"Praćenje nastanka N-nitrozamina u hrani životinjskog podrijetla","Pavlinić Prokurica, Iva",,2010-05-13,https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:864547,,,, pbf:2738,dissertation,"Interakcija fizikalno-kemijskih i bioelektričkih svojstava u ocjeni kvalitete mesa peradi","Medić, Helga",,2006-05-16,https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656515,,,,