@phdthesis{ptfos:2642, author = {{Cvetković, Tanja}}, title = {{Dobivanje i karakterizacija ulja sjemenki hrvatskih sorti paprike Capsicum annuum l. te njegova primjena u prehrambenoj industriji i gastronomiji}}, } @phdthesis{ptfos:2370, author = {{Ivić, Ivana}}, title = {{Reverzna osmoza i nanofiltracija: utjecaj koncentriranja na bioaktivne komponente i arome crnog vina Cabernet Sauvignon}}, } @phdthesis{ptfos:2398, author = {{Lukić, Marina}}, title = {{Utjecaj sorte, stupnja zrelosti plodova masline i temperature čuvanja djevičanskog maslinovog ulja na sastav i koncentracije sterola te alifatskih i triterpenskih alkohola}}, } @phdthesis{ptfos:1513, author = {{Popović, Kristina}}, title = {{Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije}}, } @phdthesis{ptfos:655, author = {{Aladić, Krunoslav}}, title = {{Optimizacija procesa ekstrakcije konopljinog (Cannabis sativa L.) ulja superkritičnim CO2 iz pogače nakon hladnog prešanja}}, } @phdthesis{ptfos:661, author = {{Šarolić, Mladenka}}, title = {{Karakterizacija ulja dalmatinskih sorti maslina}}, } @phdthesis{ptfos:918, author = {{Gugić, Mirko}}, title = {{Biološka vrijednost i kvaliteta ulja masline sorte Oblica u odnosu na područje uzgoja}}, } @phdthesis{ptfos:924, author = {{Škrabal, Svjetlana}}, title = {{Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masa i stabilnost čokolada}}, }