pid type title authors mentors source_title published_date url doi isbn issn eissn pbf:4310 dissertation "Kvaliteta i sigurnost dodataka prehrani na bazi pčelinjih proizvoda" "Vujić, Mario" pbf:3572 dissertation "Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšane arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljene trajnosti" "Drakula, Saša" pbf:2908 dissertation "Primjena nusproizvoda prehrambene industrije i inovativnih tehnologija u razvoju pekarskih proizvoda za oboljele od celijakije i šećerne bolesti" "Voučko, Bojana" pbf:2881 dissertation "Neškrobni polisaharidi u kiselim tijestima i njihov utjecaj na kvalitetu i prehrambenu vrijednost proizvedenoga kruha" "Vrana Špoljarić, Ivna" pbf:2879 dissertation "Lignani u uljaricama, žitaricama i integralnim pekarskim proizvodima" "Sarajlija, Hrvoje" pbf:2860 dissertation "Obogaćeni proizvodi iz žitarica kao izvor bioaktivnih spojeva i njihova prihvatljivost kod potrošača" "Čukelj, Nikolina" pbf:2807 dissertation "Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja" "Gabrić, Domagoj" pbf:2797 dissertation "Specifična obilježja meda kadulje (Salvia officinalis L.)" "Lušić, Dražen" pbf:2800 dissertation "Prehrambena vrijednost i kinetika starenja kruhova proizvedenih bakeoff tehnologijom uz dodatak kiselog tijesta" "Novotni, Dubravka" pbf:2804 dissertation "Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namijenjenih oboljelima od celijakije" "Pollak, Lea"