@phdthesis{ptfos:2400, author = {{Puljić, Leona}}, title = {{Utjecaj različitih postupaka dimljenja na koncentracije policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u tradicionalnim mesnim proizvodima s područja Hercegovine}}, } @phdthesis{ptfos:1722, author = {{Perković, Irena}}, title = {{Utjecaj površinske plijesni na sigurnost i kvalitetu tradicionalnih fermetiranih kobasica}}, } @phdthesis{ptfos:884, author = {{Suman, Kristina}}, title = {{Utjecaj tehnoloških parametara, dodataka i mikrobne populacije na kvalitetu Slavonskog kulena}}, } @phdthesis{ptfos:897, author = {{Perši, Nina}}, title = {{Ostaci okratoksina A u sirovinama i proizvodima od svinjskog mesa nakon subkroničnog tretmana}}, } @phdthesis{ptfos:917, author = {{Mastanjević, Krešimir}}, title = {{Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa}}, }