@phdthesis{pbf:3572, author = {{Drakula, Saša}}, title = {{Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšane arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljene trajnosti}}, } @phdthesis{pbf:2885, author = {{Major, Nikola}}, title = {{Development and application of a sensor array food profiling method}}, } @phdthesis{pbf:2863, author = {{Kraljić, Klara}}, title = {{Utjecaj parametara proizvodnje na karakteristike repičinoga ulja s područja Republike Hrvatske}}, } @phdthesis{pbf:2803, author = {{Krpan, Marina}}, title = {{Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad}}, } @phdthesis{pbf:2806, author = {{Gačić, Milica}}, title = {{Prisutnost različitih skupina antibiotika u medu i kinetika njihovog raspadanja pri različitim uvjetima skladištenja}}, } @phdthesis{pbf:2808, author = {{Šarić, Goran}}, title = {{Flavonoidi u medu – udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda}}, }