TY - THES ID - pbf:4444 TI - Utjecaj pojačavanja okusa hrane začinima na unos soli u starijoj populaciji AU - Tomić – Obrdalj, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4285 TI - Primjena inovativne zamjene za sol u maskiranju gorčine proizvoda i jela od povrća iz porodice kupusnjača AU - Gajari, Davorka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4310 TI - Kvaliteta i sigurnost dodataka prehrani na bazi pčelinjih proizvoda AU - Vujić, Mario DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4297 TI - Udjeli makro- i mikroelemenata te omjeri stabilnih izotopa ugljika i kisika kao parametri za određivanje zemljopisnoga podrijetla hrvatskih vina AU - Leder, Renata DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3867 TI - Nutraceutičke i antinutraceutičke komponente u hrvatskim crnim vinima sa zaštićenom oznakom izvornosti AU - Žurga, Paula DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3869 TI - Mineralne tvari kao parametar utvrđivanja autentičnosti vina AU - Kaštelanac, Dragica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3884 TI - Upravljanje rizikom od glutena u prehrambenoj industriji AU - Nina, Puhač Bogadi DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3868 TI - Uvođenje standarda kvalitete i sigurnosti hrane u preradi morske soli AU - Hafner Kožul, Silvija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:925 TI - Prednosti primjene abrazivnog predtretmana u procesu sušenja šljive AU - Jelačić, Tvrtko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2911 TI - Adekvatan unos kalcija i fosfora prehranom u funkciji smanjenja razvoja sekundarnoga hiperparatireoidizma kod bolesnika na hemodijalizi AU - Vrdoljak, Ivica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:895 TI - Antioksidativni kapacitet meda i promjene tijekom procesiranja i skladištenja AU - Flanjak, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:903 TI - Makro i mikro elementi u kategorizaciji bagremovog meda AU - Uršulin-Trstenjak, Natalija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2821 TI - Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikalno-kemijska i senzorska svojstva AU - Tudor Kalit, Milna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2803 TI - Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad AU - Krpan, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2806 TI - Prisutnost različitih skupina antibiotika u medu i kinetika njihovog raspadanja pri različitim uvjetima skladištenja AU - Gačić, Milica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2797 TI - Specifična obilježja meda kadulje (Salvia officinalis L.) AU - Lušić, Dražen DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2805 TI - Utjecaj sorte i područja uzgoja na senzorska svojstva mandarina i njihovih sokova AU - Putnik, Predrag DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2808 TI - Flavonoidi u medu – udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda AU - Šarić, Goran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:911 TI - Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća AU - Jakobek, Lidija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2734 TI - Hlapljivi sastojci arome rajčice i njihov utjecaj na senzorska svojstva proizvoda od rajčice AU - Marković, Ksenija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2735 TI - Perzistentnost ostataka klenbuterola u tjelesnim tekućinama i tkivima svinja nakon subkronične izloženosti anaboličnoj dozi AU - Pleadin, Jelka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -