TY - THES ID - agr:3198 TI - Utjecaj roka berbe i duljine maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina Plavca malog AU - Volarević, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:3059 TI - Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na sastav i sadržaj hlapljivih i polifenolnih spojeva u grožđu sorte "Merlot" (Vitis vinifera L.) AU - Anić, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2789 TI - Primjena vegetacijskih indeksa u kvalitativnom zoniranju vinograda i povećanju ekonomičnosti vinogradarske proizvodnje AU - Rendulić Jelušić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2485 TI - Promjene fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti kožica i sjemenki bobica grožđa "Teran" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja AU - Damijanić, Kristijan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2047 TI - Utjecaj mikorize na usvajanje biljnih hraniva i kakvoću grožđa, mošta i vina sorte Graševina (Vitis vinifera L.) AU - Mesić, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -