pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:2364,dissertation,"Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske","Barišić, Veronika",,,,,,,, ptfos:1917,dissertation,"Primjena stabilnih izotopa i mineralnih tvari u određivanju botaničkog i zemljopisnog podrijetla izabranih vrsta hrvatskoga meda","Bilić Rajs, Blanka",,,,,,,, ptfos:895,dissertation,"Antioksidativni kapacitet meda i promjene tijekom procesiranja i skladištenja","Flanjak, Ivana",,,,,,,, ptfos:903,dissertation,"Makro i mikro elementi u kategorizaciji bagremovog meda","Uršulin-Trstenjak, Natalija",,,,,,,, ptfos:871,dissertation,"Kvantifikacija bjelančevina glutena RP-HPLC metodom i procjena njihovog utjecaja na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice","Horvat, Daniela",,,,,,,,